besplatno oglašavanje na karti » Grad Zagreb » prodaja kuće Dubrava Zagreb

prodaja kuće Dubrava Zagreb

  Tip ponude

 • kuća
 • prodaja

 • Zagreb
 • Hrvatska

 • ožujak 29, 2018

1774 Views

Opis

Prodaje se kuća u Donjoj Dubravi na 3 etaže (prizemlje, kat i visoko potkrovlje) ukupne brutto površine 302,51 m2 (+ garaža za dva vozila 35,23 m2 u dvorištu) na građevinskoj parceli površine 344 m2.

Kuća je s istočne strane naslonjena na susjednu i čine je dvije stambene jedinice (trosoban stan u prizemlju i dvoetažni stan koji zauzima kat i potkrovlje) s posebnim ulazima te komunalnim priključcima (plin i struja odvojeni, samo voda zajednička).

Prizemlje se sastoji od ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe, kupaonice s WC-om, kuhinje i dnevnog boravka s blagovaonicom te izlazom prema dvorištu i dvorišnim prostorijama. Površina stana iznosi 76 m2, a ostalih prostorija (ostava, pušnica, vanjski natkriveni dio) 35,85m2.

Na katu se nalazi ulazni hodnik, gostinjski WC s tuš kabinom, radna soba, veliki dnevni boravak s blagovaonicom i izlazom na balkon, odvojena kuhinja i prolazni dio dnevne sobe u kojem se nalaze stube za potkrovlje i izlaz na veliku natkrivenu terasu na kojoj se nalazi manja zatvorena ostava. Površina kata iznosi 111,84 m2.

U potkrovlju se nalazi ulazni hodnik i dio stubišta, kupaonica, četiri spavaće sobe (od kojih jedna ima vlastiti walk-in closet). Površina potkrovlja iznosi 78,82 m2.

Kuća je izgrađena 2001. godine i vrlo je dobro održavana, tako da nema potrebe za bilo kakvom adaptacijom ili popravcima. Krov je klasične gradnje od drvenih greda i crijepa. Grijanje je plinsko etažno, a kat i potkrovlje su klimatizirani.

U zadnjem dijelu dvorišta nalazi se garaža za dva vozila s podiznim vratima na daljinsko upravljanje te ugrađenom instalacijom za vodu (pranje vozila ili dr.), a samo dvorište popločeno je kockama s dijelom zelene površine i ukrasnog drveća.

Nekretnina je smještena u blizini ulice kneza Branimira (četvrti red), udaljena 300 m od autobusnog stajališta, 800 m od tramvaja, a u okruženju se nalaze dvije osnovne škole, tri vrtića, dom zdravlja i ostali komercijalni sadržaji.

Vlasništvo je 1/1, sa svom potrebnom dokumentacijom.

Grijanje:
Plinsko centralno
Klima uređaj: Da
Komunalije:
Gradski plin
Gradski vodovod
Gradska kanalizacija
Telefon
Dozvole:
građevinska dozvola
uporabna dozvola
vlasnički list
Parking:
Garaža

Adresa: Rajićka ul. 9, 10000, Zagreb, Hrvatska, kuća 🙂

   • DSCN0774
   • DSCN0775
   • DSCN0776
   • DSCN0777
   • DSCN0778

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Lokacija na mapi

Price 270000 - EUR -
Phone +385992349030

Vlasnik: Lidija Šprajc

Adresa: Rajićka ul. 9, 10000, Zagreb, Hrvatska

Email Ovdje unesite upit / poruku za vlasnika oglasa

Upišite vaše ime

Vaš email

Broj telefona

Upišite poruku za vlasnika oglasa