SOBE

  Tip ponude

 • sobe
 • najam

 • Vodice
 • Općina Vodice
 • Šibensko-kninska ž.
 • Hrvatska

 • ožujak 4, 2017

708 Views

Opis

Zašto ljetovati u Vodicama ?
Evo 5 glavnih razloga:

1. Vodice su blizu. Sportski vozači sa dobrim vozilima trebaju manje od 2,5 sata vožnje iz Zagreba ili 5 sati vožnje iz Minchena ili Wiena. Provjereno!
2. Zemljopisno pozicionirane u centru Dalmacije Vodice su idealno polazište za dnevne izlete u okolicu. Tu su nacionalni parkovi Paklenica, NP Kornati, NP Krka i zahvaljujući autocesti je i do NP Plitvička jezera manje od 2 sata vožnje automobilom ili motociklom. Idealan za dnevne izlete je slikoviti poluotok Murter uz poznatu plažu Slanica kao i otoci Prvić i Zlarin. Kao cilj dnevnih izleta vrijedi posjetit i gradove Šibenik, Zadar, Trogir i Split. Provjereno!
3. Zahvaljujući mnogobrojnim pritocima slatke vode, posebno je čisto more. Voda je plitka i topla. Od velikih valova, plaže su zaklonjene otocima tako da nema opasnosti od tsunamija. Provjereno!
4. U Vodicama nema dosade. Tu je Hacijenda, najveća diskoteka na Jadranu. Organiziran je kulturno zabavni život za mlađe, ali i za starije. Čeka vas “živa muzika” i preko 150 restorana i kafića koji su pravi eldorado za gurmane i zavodnike . I to je provjereno!
5. Vodice nude tradicionalno kvalitetan i povoljan smještaj u domaćinstvima kao što je i u obiteljskom pansionu PEN5.
Mnogi od “starih gostiju” to provjeravaju već godinama i pritom koriste poseban PEN5 popust na troškove boravka!
Naša kuća je 300 metara (5 minuta) od popularne Plave plaže, na malo povišenom mjestu tako da se sa prozora i balkona pruža divan pogled od Šibenika na istoku preko Kornatskih otoka na jugu pa sve do Tribunja na zapadu. Blizu je i FKK plaža. Centar grada udaljen je oko 600 metara (10 minuta), a dvije trgovine sa hranom i novinama samo 25 metara.

Osim soba sa mini kuhinjom nudimo i jednostavne, vrlo povoljne sobe gdje su gostima na raspolaganju dvije zajedničke kuhinje. Jedna, na prvom katu, sa balkonom, kompletno opremljena. Druga kuhinja, prostrana, ljetna, također kompletno opremljena, sa više stolova, više frižidera, mikrovalnom pećnicom i svim potrebnim za spremanje obroka. Imamo i komforno opremljene sobe sa mini kuhinjom, prostranim zasebnim balkonom, klimom, SAT TV itd. Svim gostima je na raspolaganju prostrana terasa u prizemlju sa više stolova i ležaljkama za sunčanje. Tu je i grill, idealan za pripremu ribe koju svježu, svakodnevno nude ribari ispred svojih brodica u Tribunju (2,5 km). U cijenu smještaja uračunata je boravišna taksa kao i besplatan bežični internet ( WiFi ). Imamo i solarni tuš u dvorištu kojeg naši gosti rado koriste da bi pri povratku sa plaže skinuli sol sa tijela i osvježili se. Za automobile i motocikle je osigurano privatno parkiralište uz kuću u dubokoj hladovini, zidom ograđeno i noću osvjetljeno. Ako dođete bez svog vozila, dogovorite se sa nama pa ćemo vas dočekati u Vodicama, Šibeniku, Zadru, Splitu ili bilo gdje drugdje prema dogovoru. Transfer od vodićkog autobusnog kolodvora i natrag je gratis. Trebate samo na vrijeme najaviti kako bi šofer bio trijezan pri doćeku. U cijenu smještaja uračunata je boravišna taksa kao i besplatan bežični internet ( WiFi ).
Cijene smještaja u našoj kući su od 12 – 16 €/osoba/dan ali ako iskoristite popuste koje nudimo možete ljetovati već po cijeni od 10,30 €/osoba/dan.
Popust od 5 % dajemo onima koji rezerviraju 30 dana prije dolaska, + 5 % onima koji borave duže od 10 dana i + 5 % „starim gostima“ ponavljaćima. Gotovo svaki drugi naš gost je “stari gost” ponavljač što objektivno govori o kvaliteti smještaja i o uslugama koje nudimo. Prije nego svoj novac poklonite posrednicima (turističlkim agencijama) koji cijene podižu i za 30 % obratite se direktno nama, vlasnicima, domaćinima i proućite našu konkretnu ponudu. Pošaljite nam samo kratku poruku sa željenim terminom ljetovanja i brojem potrebnih kreveta i mi ćemo vam tada predstaviti naše slobodne smještaje. Ako kod nas bude sve zauzeto, rado ćemo vam pomoći nači slobodan smještaj u našem susjedstvu.. pen5vodice@gmail.com

Adresa: Pudarica ul. 1, 22211, Vodice, Hrvatska, sobe 🙂

   • VK PEN5 Vodice 2017

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Lokacija na mapi

OpenLayers mapa

Ovdje se nalazimo:

Price 12 - EUR -
Phone 385 22 444074

Vlasnik: Želimir Marks

Adresa: Pudarica ul. 1, 22211, Vodice, Hrvatska

Email Ovdje unesite upit / poruku za vlasnika oglasa

Upišite vaše ime

Vaš email

Broj telefona

Upišite poruku za vlasnika oglasa