House Meledia

    Tip ponude

  • kuća


  • veljača 4, 2017

768 Views

Opis

Kuća ‘’Meledia’’ nalazi se u mjestu Prožurska luka na otoku Mljetu, najzelenijem otoku hrvatskog Jadrana i jednom od najljepših otoka Mediterana. Smješten je u južnodalmatinskoj regiji, 20 NM zapadno od Dubrovnika, a sa svojom netaknutom prirodom i čistim morem, Mljet predstavlja oazu savršenog sklada bujne mediteranske vegetacije i plavetnila mora, zbog čega je i proglašen Nacionalnim parkom.

Prožurska luka nalazi se tri kilometra od trajektne luke Sobra. Prvotno zamišljena kao ribarska luka, s vremenom postaje omiljeno odredište turista iz cijelog svijeta, prije svega zbog netaknute prirode, čistog mora i zraka te vrhunske gastronomske ponude. Posebnu draž mjestu daje njegova sljubljenost s prirodom, a buđenja uz pjesmu cvrčaka i glasanje galebova, doživljaj je koji svim posjetiteljima zauvijek ostaje u sjećanju. Ugodne večeri uz šum mora, ribarenje s mještanima, mogućnost unajmljivanja brodica i daski za jedrenje, uživanje u svježim morskim delicijama, Prožursku luku čine idealnim mjestom za bijeg od gradske gužve, užurbanosti i stresa koji uzrokuje suvremeni način života.

Kuća ‘’Meledia’’ smješten je na samoj obali (udaljena 6 m od mora) s privatnošću koju pruža izdvojena lokacija na kojoj se nalazi. U svom sastavu kuća ima denu sobu, dvije spavaće sobe, kupaonicu, kuhinju i veliku uzdignutu terasu s pogledom na more. Kuća je klimatizirana, posjeduje SAT TV, moderno opremljenu kuhinju i kupaonicu, vlastiti vrt. Površina apartmana je 60 m2, dok je površina terase 50 m2. Dopušteno je držanje kućnih ljubimaca.

      • dnevni 12

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Lokacija na mapi

OpenLayers mapa

Ovdje se nalazimo:

Price 80 - 120 - EUR -
Phone 0915729641

Vlasnik: pavo jančić

Adresa: Prožurska Luka, Hrvatska

Email Ovdje unesite upit / poruku za vlasnika oglasa

Upišite vaše ime

Vaš email

Broj telefona

Upišite poruku za vlasnika oglasa